Personeel & organisatie

Arbeidsovereenkomst

Een arbeidsovereenkomst is de basis voor elke samenwerking tussen werknemer en werkgever. Logisch dus dat de zaken die rechtspositie en arbeidsvoorwaarden betreffen, daarin goed geregeld zijn en dat dit helder en duidelijk staat geformuleerd. Belangrijk is dat deze overeenkomst correct en consistent is, bij uw bedrijf past en belang van werkgever en werknemer dient. Het opstellen ervan is werk voor een specialist. Maar ook het bijhouden van de ontwikkelingen op gebied van het arbeidsrecht vraagt deskundigheid. Die deskundigheid kan P&O-plus bieden.  

Wie stelt uw arbeidscontracten op? Wie houdt binnen uw bedrijf bij of deze contracten consistent zijn en blijven, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden, looptijd, concurrentie-, geheimhouding- en andere bedingen? En benut u wel de mogelijkheden die de wet, bijvoorbeeld de Flexwet, u biedt?

P&O-plus vervaardigt graag de arbeidsovereenkomst(en) die u in uw bedrijf hanteert. Of loopt met u de bestaande contracten door om deze te toetsen op consistentie en ‘houdbaarheid’. U zit er toch ook niet op te wachten dat een concurrentiebeding waarop u dacht te kunnen vertrouwen, na verloop van tijd niet (meer) rechtsgeldig blijkt te zijn? Of dat de medewerker die u voor bepaalde tijd hebt aangenomen, feitelijk in bezit is van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd? Onaangename verrassingen die een grote impact op uw bedrijfsvoering kunnen hebben!

 

Bel P&O-plus of mail voor een vrijblijvend en oriënterende afspraak.

E. de Bruijnstraat 3             Postbus 5520

1411 SX  Naarden.               1410 EA Naarden.

Bezoekadres:            Postadres:

Telefoon: (035) 6944550

Fax:         (035) 6947550

E-mail:      info@po-plus.nl